18-03-18

FC SPORTIF - FC UNITED 10 - 8

Speelden, met doorlopend wisselen: Frank, Agim, Bart, Dirk, Danny B, Rudi, Jo, Dave N, Nico,

Dave, Danny DD, Gregory en Thierry

Scheidsrechter van dienst : Danny O ( videoref was niet aanwezig)

 

 

Een wedstrijd spelen als veteranen tegen jongeren tussen 16 en 20 jaar die weliswaar voor het eerst een wedstrijd speelden, wij wisten niet goed hoe we dit moesten aanpakken.

Daarom kozen we voor een verschroeiende start, voor onze tegenstander het wist stonden we op een 3-0 voorsprong. Die gasten wisten niet goed hoe te reageren, maar probeerden steeds al voetballend tot een oplossing te komen. Toen ze een tegentreffer lukte bleek dat genoeg te zijn om hun vertrouwen de hoogte in te jagen, nog voor de rust haalden ze de achterstand op en kwamen ze zelfs op voorsprong. Rust 3-4

Wij dachten dat we in de tweede helft zeker fysisch te kort gingen komen tegen dit jonge geweld, toch konden we terug op voorsprong klimmen, de jongeren bleven in hun kansen geloven, gingen ook meer risico in hun spel leggen waardoor wij ook meer ruimte kregen om tegen te prikken met  een vooroorlogse 10-8 eindstand als gevolg.

Deze match was voor ons, en hopelijk ook voor de tegenstander een leuke ervaring, zeker de manier waarop er langs beide kanten de mogelijk gegeven werd om gewoon te voetballen zonder het sportieve achterwege te laten. Het bewijs werd na de match geleverd met felicitaties langs beide kanten, zelfs met ene afsluitende groepsfoto. Jammer dat we niet echt een rijke club zijn want truitjes wisselen  had het volledig “ af” gemaakt. Voor ons mag deze tegenstander op jaarlijkse basis zeker ingelast worden.

De doelpuntenmakers heb ik niet bij kunnen houden, ik zal wel een gokje wagen

Thierry 5, Danny B, Jo, Dave 2, Gregory.

17:54 Gepost door jacky | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.