21-11-17

WB St-NIKLAAS - FC SPORTIF 2 - 2

Frank W, Agim B, Dirk M, Stijn D, Bart, Nico D, Dave VN, Rudi B, Thierry, Danny B, Kevin en Giovanni ( den derden helft)

 

De match begon met wat vertraging wegens geen scheidsrechter aanwezig, een thuisspeler nam de taak op zich. Wij zagen 2 ploegen die vol voor de winst gingen waardoor er op het grote veld heel wat ruimte ontstond om lekker te voetballen, beide ploegen probeerden via de combinatie aan doelkansen te geraken, Wij wilden eigenlijk net iets te vlug aan het doel te geraken waardoor de zuiverheid soms ontbrak om echt gevaarlijk te worden. Onze verdedigers bleven dan weer telkens de baas over de aanvallers van White Boys waardoor ook zij niet verder gerakten dan enkele afstandsschoten, die volgens onze kenners allemaal per ongeluk op onze keeper Frank belanden.

Het was niet echt verwonderlijk dat de thuisploeg dan toch via een afstandsschot op 1-0 kwam, 1 minuut later scoorde Nico al de 1-1 na een vrije trap van Rudi die via Thierry ( dacht ik) in de kluts bij Nico terecht kwam. Nog voor de rust werd het echter nog 2-1 toen een thuisspeler op wandel ging en heel onze verdediging incluis keeper te grazen nam.

Na de rust speelden we een versnelling hoger  , mede door het grote veld werden de ruimtes ook groter en kregen we meer kansen, Thierry maakte de 2-2. Daarna hadden we nog kansen om op voorsprong te komen maar telkens ging er op het laatste wel iets mis. Terwijl we tijdens de eerste helft nog dachten dat Frank heel wat geluk had met zijn reddingen, onderscheidde hij zich wel degelijk met enkele ( en dit is echt moeilijk om zo iets neer te pennen J) knappe reddingen.

Dit was één van de matchen waardoor het plezant blijft om op een koude Vrijdagavond van de zetel te komen, 2 ploegen di er op een sportieve wijze voor gaan, ook 2 goed voetballende ploegen, en niet te vergeten , een gelegenheid scheidrechter die dit op een sportieve manier in de hand hield.

16:43 Gepost door jacky | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.