01-11-17

FC SPORTIF - FC ST GILLIS W 0 - 5

Ploeg :Bjorn, Agim, Stijn, Danny O, Frank, Dirk, Rudi, Nico, Christof,Danny DD, Thierry en Danny B.

 

Sint Gillis, ons allen bekend al goed voetballende ploeg, daar moet je iets tegenover kunnen stellen..... en dat konden wij duidelijk niet. In het begin van de match konden we nog af en toe de indruk wekken dat we er een match van konden maken, echter zonder kansen te creëren.

Wij moesten te veel achter de bal lopen en in balbezit deden wij er te weinig mee om voor dreiging te zorgen. Ondanks het betere spel van Sint Gillis kwam de 0-1 er via een gelukje. Toen even later  zowel Danny O als Danny B uitvielen moesten we met 10 verder en was de match helemaal gespeeld.

Op karakter haalden we de rust met een 0-2 tussenstand.

In de 2e helft uiteraard hetzelfde spelbeeld, wij probeerden wel, maar het geloof en de moed waren ver te zoeken. Sint Gillis liep nog verder uit tot 0-5,zelfs de eerredder werd ons niet gegund omdat de bezoekende keeper zonder te weten een bal van Thierry wist te keren, zo lopen wij 2 zware nederlagen na elkaar op. Werk aan de winkel dus.

Als eindconclusie kunnen we stellen dat we tegen deze ploeg resultaat kunnen halen als we topfit zijn en wisselmogelijkheden hebben, dit was nu niet het geval. De mannen die op het veld stonden verdienen wel een pluim om ondanks de overmacht te blijven proberen tot de laatste seconde.

 

groeten Danny

17:02 Gepost door jacky | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.