25-09-17

FC GERDA - FC SPORTIF 3 - 4

Bjorn, Agim, Danny O, Frank,Stijn, Nico, Gregory, Jo, Dave VN, Danny DD, Dave DS, Thierry en Danny B

 

13 spelers dus tegen deze nieuwe tegenstander. In de eerste helft die een 15 minuten te laat begon omdat de scheids nog niet klaar was werd er tussentijds vervangen. Wij begonnen het best aan de wedstrijd en kwamen redelijk vlug op voorsprong langs de onvermijdelijke Thierry(0-1)

Gerda zette voorin redelijk vlug druk en daar hadden wij het in de verdediging redelijk lastig mee, verkeerd uitverdedigen was dan ook de hoofdreden van de gelijkmaker(1-1) Het spel ging goed op en neer maar wij bleven wel het meest dreigen. Een kopbal assist van Jo zette Thierry op weg naar zijn 2e van de avond,(1-2) wij hadden hier de match kunnen afmaken want Thierry werd van zijn 3e doelpunt bestolen omdat er een verdediger de bal met zijn hand uit het doel hield. De rode kaart die de scheids terecht trok werd door ons aandringen omgezet in een gele, en als beloning pakte de keeper de nochtans niet slecht getrapte strafschop. Ook een zuivere penaltyfout op Jo werd niet gezien,  in plaats van1- 3 of zelfs 1- 4 werd het 2-2 toen licht in onze verdediging weer even uiting. Rustand 2-2

Jo ( lies) en Danny B ( oververmoeid) bleven voor de tweede helft achter in de kleedkamer waardoor we geen wissels meer konden doen. Het spel bleef goed heen en weer gaan, Bjorn moest enkele keren gepast tussenkomen, maar Dave DS bracht ons terug op voorsprong(2-3). De gelijkmaker viel nu via een strafschop (3-3) maar nogmaals Dave bezorgde ons de overwinning(3-4) Deze match had alles wat een match moet hebben, was leuk voetballen, enkel jammer dat op het einde van de match het licht van een thuisspeler uitging waardoor er nog 2 rode kaarten volgden.

13:52 Gepost door jacky | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.