23-04-17

FC SPORTIF - DJEM 4 - 2

Ploeg : Van Hoof B - Wauters F- Van Dessel R - Degroedt S - Van Nauw D - Kockelberg J - Verhelst L - Gregory- Beerens R - Boone D - De Keijzer C -- Beckers T - Oevermans D - Berisa A  Ook deze keer werd de tegenstander aangevuld met spelers van Sportif  ( Agim  1helft , Christoph 2 helft ) om beide ploegen even getalsterk te maken .Daar Danny DD over nogal weinig verdedigers beschikte koos hij voor een 3-4-3 opstelling maar dat gaf niet het gewenste wedstrijdverloop daar Sportif de volledige eerste helft zocht naar de goede uitvoering , vooral achteraan gaf de verdediging veel ruimte weg en gelukkig had Bjorn enkel knappe reddingen in huis maar toen een poging veranderde van richting en onder de deklat kaprioleerde stond de achterstand op het bord ( 0-1) . Natuurlijk kreeg ook Sportif kansen maar ook daar stond een sterke doelman tussen de palen maar ook hij moest zich gewonnen geven toen een perfecte voorzet van Davy VN op het hoofd van Thierry B viel (1-1) . Na de rust liep het voor Sportif veel beter vooral toen Jo met een afstandschot lekker raak trof (2-1) maar verder bleef de bezoekende doelman zich in de kijker spelen en toen Stijn balverlies leed hingen zowaar de bordjes terug gelijk (2-2) . Het zag er naar uit dat Sportif een zekere overwinning had vergooid maar in de laatste 5 minuten zorgden zowel Danny B met het hoofd (3-2) als Thierry  alleen voor doel (4-2)  daar toch voor al moet gezegd dat aan beide akties  een buitenspelgeurtje hing .

10:09 Gepost door jacky | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

09-04-17

FC BOSDAM - FC SPORTIF 0 - 7

Ploeg : Van Hoof B - Wauters F - Van Dessel R - Berisa A - Boone D - Dierinck N - Kockelberg J - Gregory - Beckers T - Beerens R - De Keijzer C - Oevermans D ; Weer een grote opkomst van spelers bij Sportif daarentegen was de thuisploeg maar 9 man sterk en zo trokken De Dobbelaer D, De Schepper D en Van Nauw D een thuisshirtje aan zodat beide teams 12 man sterk waren en dus konden wisselen . Toch was meteen duidelijk dat Sportif inhoudelijk sterker was en dus de partij in handen nam maar de eerste kansen werden knap gered door de thuisdoelman , het was pas halfweg de eerste helft dat Sportif het gaatje vond in de persoon van Christoph DK (0-1) . Sportif bleef komen en voor rust zou het nog tweemaal scoren via Gregory ( nu wel een foutje van de keeper) en nogmaals Christoph die goed gevolgd was toen Thierry niet voorbij de doelman geraakte en de rebound nette (0-2,3) . Na rust bleef het lang een meer evenwichtige wedstrijd met ook enkele kansen voor de thuisploeg maar die werden te slap afgewerkt om een doelman als Bjorn te verontrusten  maar toen Nico D de stand op 0-4 bracht ging het ineens zeer vlug toen Thierry na reeds enkele gemiste kansen ineens zijn thorinstinkt vond en nog driemaal scoorde . Zo eindigde een sportieve wedstrijd met regelmatig mooie combinaties langs beide zijden toch nog met een groot scoreverschil .

09:55 Gepost door jacky | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

04-04-17

FC St Gillis Waas - FC SPORTIF 9 - 2

De ploeg: Wauters F - Berisa A - Laureys B - Muysers D-  Degroedt S - De Schepper D - Kockelberg J -Beerens R - Johan - De Keijzer K - De Dobbelaer D - Beckers T- Boone D  Van deze dertien spelers moest Danny Boone na 5 minuten al stoppen met een kwetsuur waardoor er regelmatig werd vervangen onder de twaalf overigen.

Sint Gillis had na de verloren heenmatch nog iets recht te zetten, en wij trapten met beide voeten in de val. Wij speelden zonder organisatie, in balbezit wilden we zonder naar een vrijstaande speler te zoeken zo rap mogelijk aan de goal geraken waardoor we bij balverlies met gemak werden uitgetikt.

Zonder pardon werd het dan ook 4-0 tijdens de rust. Na de levieten te lezen tijdens de rust kwamen we beter georganiseerd uit de kleedkamer.. en kregen we ook kansen, die wel telkens gekeerd werden door de plaatselijke keeper. Uiteindelijk vond Johan toch een gaatje en dachten we ons terug in de match te kunnen knokken. Helaas werd het redelijk vlug 5-1. Toch bleven we er in geloven en Jo bracht de stand terug naar 5-2. Wij hadden bloed geroken, maar hervielen jammer genoeg terug in ons spel van de eerste helft, nl zonder overleg naar voor stormen, waardoor we net zoals in de eerste helft nog op enkele doelpunten werden getrakteerd. Wij kunnen na deze zware nederlaag enkel de eerste 20 minuten van de 2é helft onthouden.

 

 

 

18:15 Gepost door jacky | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |