04-04-17

FC St Gillis Waas - FC SPORTIF 9 - 2

De ploeg: Wauters F - Berisa A - Laureys B - Muysers D-  Degroedt S - De Schepper D - Kockelberg J -Beerens R - Johan - De Keijzer K - De Dobbelaer D - Beckers T- Boone D  Van deze dertien spelers moest Danny Boone na 5 minuten al stoppen met een kwetsuur waardoor er regelmatig werd vervangen onder de twaalf overigen.

Sint Gillis had na de verloren heenmatch nog iets recht te zetten, en wij trapten met beide voeten in de val. Wij speelden zonder organisatie, in balbezit wilden we zonder naar een vrijstaande speler te zoeken zo rap mogelijk aan de goal geraken waardoor we bij balverlies met gemak werden uitgetikt.

Zonder pardon werd het dan ook 4-0 tijdens de rust. Na de levieten te lezen tijdens de rust kwamen we beter georganiseerd uit de kleedkamer.. en kregen we ook kansen, die wel telkens gekeerd werden door de plaatselijke keeper. Uiteindelijk vond Johan toch een gaatje en dachten we ons terug in de match te kunnen knokken. Helaas werd het redelijk vlug 5-1. Toch bleven we er in geloven en Jo bracht de stand terug naar 5-2. Wij hadden bloed geroken, maar hervielen jammer genoeg terug in ons spel van de eerste helft, nl zonder overleg naar voor stormen, waardoor we net zoals in de eerste helft nog op enkele doelpunten werden getrakteerd. Wij kunnen na deze zware nederlaag enkel de eerste 20 minuten van de 2é helft onthouden.

 

 

 

18:15 Gepost door jacky | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.