25-03-17

FC SPORTIF - WB St Niklaas 8 - 0

Ploeg : Wauters F. - Laureys B. - Van Dessel R. ( Degroedt S. ) - Berisa A. - De Keijzer C. - Dierinck N. - Kockelberg J. ( Beerens R. ) - Gregory - Boone D. ( Johan ) - Beckers T . er werd van beide kanten van in het begin soms knappe akties op de mat gelegd maar het was vooral Sportif die daar ook gevaar aan koppelde. Vooral Thierry  en Danny B. vonden elkaar want 2 assists van eerstgenoemde zorgde voor 2 twee treffers van laatstgenoemde ( 0-1,2) en eveneens voor de ruststand . Na rust liep deze score verder op via een vrijschop van Gregory (3-0) en werd een mooie aanval afgerond door Rudy B.  weer na een assist van Thierry (4-0) . De wedstrijd was nu gespeeld zeker toen iets later slecht uitvoetballen van de bezoekende doelman , Johan toeliet om het vijfde doelpunt van de avond te maken (5-0) . De fut was er nu helemaal uit bij WB en daar maakte Thierry gebruik van om de score nog verder op te drijven met 3 doelpunten . Sterke prestatie van Sportif die vooral ook gepaard ging met knap passenspel .

19:43 Gepost door jacky | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

19-03-17

FC SPORTIF - KWB KRUIBEKE 4 - 3

Ploeg : Wielandt E, Oevermans D, Berisa A, Muysers D , Van Nauw D, Gregory, Kristoph, Beckers T, Boone D

Zoals jullie kunnen tellen kwamen wij niet verder dan 10 spelers, aanvankelijk was daar op het veld niet veel van te zien, alhoewel we zeker geen uitgespeelde kansen bijeen konden voetballen. Toen Gregory ook nog van het veld moest door een kwetsuur was de organisatie echter helemaal zoek. Daar profiteerden de bezoeker dan ook gretig van waardoor we zeker niet met overdreven 0-2 cijfers de rust ingingen. Ondertussen kwam Gregory wel terug het veld op en geholpen door de strakke wind in ons voordeel vatten we de tweede helft met nieuwe moed aan. Thierry gaf de perfecte voorzet naar Danny B maar een verdediger van Kruibeke kon er nog een voetje voor steken, echter wel in zijn eigen doel. Iedereen dacht dat we nu vertrokken waren maar het waren de bezoekers die al redelijk vlug de 1-3 lieten aantekenen. Naarmate de wedstrijd vorderde gingen wij steeds meer risico ’s nemen, de bezoekers deden echter niets met de geboden ruimte, als ze er dan al eens door geraakten was onze good old Ernie een perfect slot op de deur. Ondertussen was de bezoekende keeper zich ook aan het opwerken als man van de match, zelfs met een penalty geraakten we niet voorbij de keeper. Het venijn zat hem duidelijk in de staart, 2 minuten voor tijd scoorde Thierry de aansluitingstreffer en een minuut later ging de bezoekende keeper plots van held naar anti held door een perfect getrapte bal van Gregory op de lat via zijn voet in doel te zien verdwijnen. Nog een minuut later speelden we Kruibeke helemaal uit verband met Dave VN als afwerker. Deze aanval was de mooiste van de match met als toetje een 4-3 overwinning.

 

 

 

10:13 Gepost door jacky | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

01-03-17

FC SPARTA - FC SPORTIF 2-3

Ploeg Jurgen (zat) - Berisa A. - Degroedt S. - Wauters F. - Oevermans D. - Kockelberg J. - De Dobbelaer D. - Dierinck N. - Jonas (zat) - Beckers T.  - X . - Gregory - Van Nauw D. .Sparta starttte het best aan de partij en dat werd in het  eerste kwartier beloond met de eerste treffer (1-0) .Daarna werd Sportif beter en dat resulteerde al vlug in de gelijkmaker na een mooie lob van Thierry B. (1-1)  en die ging op zijn elan verder en scoorde met het hoofd op hoekschop zijn tweede van de wedstrijd (1-2) .Na rust sloop er vele slordigheden in het spel van Sportif doch dat weerhield niet dat Sportif een derde maal scoorde via X ( neef van Stijn ) die ook nog op de paal besloot na een lange rush (1-3).Vlak voor het eind kon Sparta nog milderen (2-3) maar de tijd was te kort om Sportif nog van de zege te houden .

17:38 Gepost door jacky | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |